neljapäev, 21. august 2008

Tähtpäevadest ja aastatest

Kas te ikka mäletasite, et Bill Clinton sai sel nädalal 63 aastat vanaks? Mina olin selle peaaegu unustanud, kuid postrid Prishtinas Nene Terese (Ema Teresa) tänaval tuletasid ta sünnipäeva meelde. Bill Clinton sai Ameerika Ühendriikide presidendiks 15 aastat tagasi.
15 aastat on juba natuke pikk aeg või keskpikk aeg, kuidas keegi vaatab. Käesoleva nädala lõpupoole koguneb käputäis klassikaaslasi klassijuhataja Pille juurde meenutamaks kooliaega. Ise sellel füüsiliselt osaleda ei saa, kuid püüan mõtetes sinna jõuda.
1993. aasta oli meeldejääv aasta, lõpetasin keskkooli, alustasin ülikoolis õppimist. Kuid kurvale poolele jääb see, et kaotasin venna. Oma tolle aasta spordisaavutusi ei mäleta.
Maailmale andis 1993. aasta www ehk World wide webi. Maastrichtis kirjutati alla lepingule, mida võib Euroopa Liidu alguseks pidada. Balkanil kestis sõda ja Srebrenica massimõrv Bosnias sai teoks.
Nobeli rahupreemiat pidid jagama Nelson Mandela ja Frederik Willem de Klerk. Mäletate, nad ju võitlesid Lõuna-Aafrika Vabariigis valitseva apartheidi vastu.
Mida teie tegite 1993. aastal?

1 kommentaar:

Archie ütles ...

Mina olin 1993. aastal tööl Päevalehe majandustoimetuses ja kui õieti mäletan, hakkasin tol aastal ka arvutilehe .exe toimetajaks, mis aga ei kestnud väga pikalt.

Ka mõnede põnevate inimestega, kes praegugi head sõbrad, olin just värskelt tuttavaks saanud toona :) näiteks kasvõi TB ja TS.