neljapäev, 7. august 2008

Ehitatud! Lammutatud!

Arvate, et see on sõjajäänuk? Valesti arvate. See on juba exsöögikoht Villa Corona. Mitte kaugele mu töökohast rajati umbes poolteist kuud tagasi uus söökoht. Üsna pea kujunes see üheks meie lemmikpaigaks. Toit ja teenindus olid väga head, õues olev terass oli ka kena, väga toredad lõunasöögid olid seal.
Eestis puhkusel olles sain sms-i kolleegilt, kes teatas, et me söögikoht on lammutatud. Töökaaslased läksid sinna sööma ja ei tundnud kohta enam ära. Esialgu olid arvanud, et on valesse kohta sattunud. Kuid me ei tea siiani, mis oli lammutamise põhjus, kas tasumata maksud või illegaalne ehitis.
Prishtina linnapea on alustanud kampaaniat ebaseaduslikult ehitatud hoonete vastu. Kindel on see, et tööd tal jagub. Näiteks kerkis me büroo naabrusse kaheksakordne hoone. Nüüd on paaril korral lehes kirjutatud, et maja läheb lammutamisele. Kuid samas on selgunud, et maja omanikuks on Prishtina linnapea valimiskampaania suurtoetaja. Terve maja lammutamise rääkimisest on nüüd juba loobutud. Põnevusega ootan, mitu korrust või kas üldse maha võetakse.

3 kommentaari:

Kadri ütles ...

aga mind huvitab, et kus sa vaeseke siis nüüd sööd? :)

Kristiina ütles ...

Pean muid kohti otsima, ehk siis leppima vanematega. Käime ikka Antonella juures, siis Rios, Germias. Vahel ka kesklinnas.

Kyberviiking ütles ...

Võibolla pühkis selle söökla maapinnalt mõni põhimõttelisem gurmaan - nt. kättemaksuks tundetult gratineeritud julienne'i või ülekeedetud muna eest.