neljapäev, 13. august 2009

Kontsertuur Baltikum-Balkan

Vaikusehetk blogis polnud tingitud kosmoses kämisest nagu võiks järeldada ülalasuvast pildist, vaid kõigest kahe superstaari kontserdi külastamisest. Juuresolev pilt U2 kontserdilt on tehtud kolleeg G. poolt Zagrebis 9. augustil. Mõned päevad varem (4. augustil) käisin Madonnat kaemas Tallinnas. Eks see uudishimu väikese logistilise ülesande tekitas, kuid tänu Tallinn-Dubrovnik otselennule sai sellestki üle.
Eks nii U2 kui Madonna ole meelelahutuse mammutid, keda tasub vaadata. Kui aus olla, siis U2 meeldis enam, oli kuidagi ehedam. Samuti pole ma varem nii suurel staadionil olnud. Istusin üsnagi taevale lähedal ja vaade oli nagu peopealt. Lisaks oli vahe ka Balkani ja Baltikumi temperamendi vahel ehk siis kontserdikülastajad Zagrebis olid elavamad ja hakkasid kaasa liikuma ja laulma pea esimestest taktidest alates.
Madonna ei jätnud küll midagi oma esinemises juhuse hooleks ja ei suhelnud eriti rahvaga. Bono seevastu laulis ühe laulu vaid kitarri saatel ning rääkis mitmel puhul kohalikus keeles. Lisaks õhutas ta The Edgile sünnipäevalaulu laulma. Lahe oli!

In memoriam Tõnu Herodes 13.08.1969-12.03.1993

Kommentaare ei ole: