kolmapäev, 26. märts 2008

Lumerõõm ja kahjurõõm

Kui eelmisel nädalal head kevadet soovides talvega ähvardasin, ei osanud küll sellist kena tuisku oodata nagu praegu väljas. Täna hommikul pühendasin end suures osas kahjurõõmule ja lasen teilgi sellest osa saada.
Suhteliselt lühikese aja jooksul jäi aknast välja vaadates päris mitu autot lumme kinni. Küll prooviti erinevatel viisidel auto lumest välja kiigutada, kuid ilma teiste abita see ei õnnestunud nagu piltidelt võite näha.
Kahjuks ei jõudnud pildile üks efektsemaid lumest väljasõite. Nimelt tegi üks noor daam auto ilusti lumest puhtaks ja hakkas välja sõitma. Loomulikult jäi auto lumme kinni. Seepeale tuli kõrvalmajast välja noormees, kes istus autorooli ja elegantselt noore daami auto lumest välja sõitis. Too naisterahvas jäi seepääle lihtsalt tänaval seisma. Natuke end kogununa astus autole järele.
Ja nagu näete ei ole ka Lexus lumme kinnijäämise eest kaitstud. Kusjuures, vaadeldud juhtumitel ei täheldanud kordagi labida väljavõtmist autost. Mul endal seisab autosõit pärastlõunal ees. Võtan kaamera kaasa, et mitte ainult teistele ülekohut teha.

PS! Käisin väljas kaameraga ja mitte midagi põnevat ei juhtunud...

4 kommentaari:

Kyberviiking ütles ...

Piinlik küll, aga teeb tõesti rõõmu.

Omaltpoolt vihjaksin salarelvale (Geheime Wunderwaffe) võitluses kindral Talvega - lumelabidas.

Vahva on see, et üheski naabermajas sellest sõjasaladusest veel ei teata, mistõttu meil on naabrite ees tehniline edumaa. Saame tankid varem liikuma.

Kadri ütles ...

nojah, aga mida teha siis, kui öeldakse, et lumelabidas on koridoris ja siis keeratakse uks lukku, sõidetakse ise minema ja jäetakse kallid külalised lumehange siblima:D
tegelt, tore, et sind polnud köögiaknal itsitamas ja fotosid plõksimas.
korteriühistu esimehele aga märkus, hoov lund täis!

Archie ütles ...

Külalised said labida puudumisel nö käe valgeks :)))

Kyberviiking ütles ...

Kadri,

olen saadud ettekannete põhjal teie visiidi sündmustikust üldjoontes teadlik.

Aga ma pole parastaja-tüüp. Seetõttu avaldan autoomanikule ka ühe kontseptuaalse vihje:

http://www.matkatarbed.ee/
?action=tooted&act=vaata&id=301

Nii. Ja nüüd näidisloetelu varustusest, mille leidumine autos (lisaks LE-s loetletule)annab liiklejate põhimassiga võrreldes selge taktikalise üleoleku ja sõltumatuse vaenulikust keskkonnast:

1) Taskulamp
2) Ülalvihjatud hi-tech priboor
3) Puss
4) Väike kirves
5) Töökindad
6) Sobilik köiejupp
7) Vihmakeep
8) Kummikud
9) Soe fliis
10)52-ne kaardipakk

Mõnel on autos ka huulepulk. Aga minu arust on see ülepakutud- auto pole mingi träni hoidmise koht.